Skip to content

Hogyan készüljön fel a neurológiai vizsgálatra?

Ahhoz, hogy a neurológiai vizsgálat során minél pontosabban meg lehessen állapítani az Ön panaszainak okát, meg lehessen tervezni a szükséges vizsgálatokat, ill. kezeléseket, fontos, hogy minél többet tudni lehessen az Ön egészségi állapotáról. Ezért azt javaslom, hogy a vizsgálatra felkészülten jöjjön, és hozza magával az alábbiakat:

  • korábbi betegségeivel kapcsolatos zárójelentéseket, egyéb leleteit (laborvizsgálatok, stb)
  • ha volt képalkotó vizsgálata (CT, MRI), akkor a szöveges leleteken túl a képeket is (CD-n, pendrive-on), vagy a képek internetes eléréséhez szükséges felhasználónevet és jelszót
  • listát a rendszeresen szedett gyógyszerekről
  • ha van gyógyszer-allergiája, akkor arra vonatkozó adatokat
  • ha fejfájás miatt jön, a találkozásunkig is érdemes fejfájás-naplót vezetnie, mely ide kattintva letölthető
  • ha a fejfájásait provokáló tényezőket is fel szeretné térképezni, akkor érdemes ezekről is naplót vezetni, ez ide kattintva tölthető le

Mindez nagy segítséget jelent ahhoz, hogy fejfájásának okát és kezelési lehetőségeit minél hamarabb, akár már az első vizitnél meg lehessen állapítani. Segítségét előre is köszönöm.


Ha támogatni szeretné munkámat, a Donably segítségével megteheti. Nagyon köszönöm!

©2023 Minden jog fenntartva! A weboldal kizárólagos jogtulajdonosa Dr. Ertsey Csaba.
A weboldal, az azon található minden képi, hang és szöveges tartalom, ill. azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. A személyes használaton túl a weboldalról bármilyen tartalmat letölteni, vagy akár részben vagy egészben másolni vagy a nyilvánossághoz közvetíteni kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet.